Από τον Άγιο Νικόλαο στον Εργοτέλη ο Μαρτίνα

Μπάσκετ 12 Ιανουαρίου 2025, 19:54

Σε επίπεδο National League 2 θα βρει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον Ανδρέα Μαρτίνα, ο οποίος μετακόμισε από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Kritiko Ergastiri

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας με Ιταλική καταγωγή ήρθε στην Κρήτη το 2020 και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στο Ηράκλειο, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής φόρεσε τη φανέλα του Αγίου Νικολάου.

Το δελτίο τύπου του μπασκετικού Εργοτέλη αναφέρει:

«2η χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα μας με τον Ανδρέα Μαρτίνα. Ο νεαρός guard / forward με θητεία σε Ο.Φ.Η., Ηράκλειο Ο.Α.Α. και Άγιο Νικόλαο θα ενισχύσει την προσπάθεια μας για την παραμονή στη National League 2. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Αγίου Νικολάου για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής!»

aok_chania
Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad