Από το “Λίντο” στο Αρκαλοχώρι οι νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες…

Μπάσκετ 8 Δεκεμβρίου 2020, 0:16

Δύο νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες πρόκειται να τοποθετηθούν άμεσα στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου. Την είδηση κάνει γνωστή ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενώ σχετική αναφορά γίνεται και από την ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου.

Οι ηλεκτρικοί πίνακες δόθηκαν ως δωρεά στο δήμο ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚ Ηρακλείου). Πρόκειται για πίνακες που ήταν τοποθετημένοι στο “Λίντο”.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας είναι η εξής:

ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δύο ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων έλαβε ως δωρεά ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας – ύστερα από σχετικό αίτημά του – από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚ Ηρακλείου), προκειμένου να τοποθετηθούν άμεσα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.

Η επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση των ηλεκτρονικών πινάκων που ήταν τοποθετημένοι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Λίντο» ενώ κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθησαν από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μανώλης Σμυρνάκης και από την πλευρά του ΕΑΚΗ ο Πρόεδρος κ. Λευτέρης Ζερβός, η Αντιπρόεδρος κα. Εύα Σημαιάκη και η ταμίας κα. Μαρία Τσικανδυλάκη.

Ο κ. Σμυρνάκης ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και φυσικά τον πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Ζερβό, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και την δωρεάν παραχώρηση των δύο παλαιών πινάκων αποτελεσμάτων του Κλειστού Γυμναστηρίου Λίντο προκειμένου να τοποθετηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Αρκαλοχωρίου.

«Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας συνεχίζει δυναμικά να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την οργάνωση και την κάλυψη των αναγκών και τη βελτίωση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σμυρνάκης ενώ ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Ζερβός, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του Δήμου, δήλωσε πως «η συνεργασία του ΕΑΚΗ με τον δήμο είναι δεδομένη με γνώμονα πάντα τη συνεχή βελτίωση των αθλητικών υποδομών και την κάλυψη των αναγκών του αθλητικού κόσμου».

zgas

Rabona ad