Από το πλοίο… στο γήπεδο

Χανιά | 5 Δεκεμβρίου 2017, 14:00

Λίγες ώρες μετά την άφιξή της, έπειτα από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για προπόνηση.

/Bella Pizza

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 70′ και οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε στα Χανιά και λίγη ώρα μετά την άφιξή της βρέθηκε για προπόνηση στη Μοναχή Ελιά.

Το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 70′ λεπτών και οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια.

Εκτός ήταν ο Σελινιωτάκης, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (10/12, 15:00 – Περιβόλια) με τη Σπάρτη θα ξεκινήσει με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (06/12).

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad