Από το… καράβι η ανακοίνωση της αποστολής για Αχαρναϊκό

Χανιά | 20 Φεβρουαρίου 2017, 20:20

Κάτω από ειδικές συνθήκες θα βρεθεί να δώσει το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό ο Κισσαμικός κι αυτό γιατί η αποστολή επιστρέφει στα Χανιά την Τρίτη το πρωί από τις μακρινές Σέρρες και οι νέες της υποχρεώσεις θα ακολουθήσουν λίγες μόλις ώρες μετά...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός δεν… προλαβαίνει να προετοιμαστεί για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου και ο Σπύρος Μπαξεβάνος, αναπόφευκτα, θα προβεί στην ανακοίνωση της αποστολής -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- σχεδόν από το… καράβι.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του Κισσαμικού, όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα μπορούσε να επικρατεί ικανοποίηση μετά τη νέα ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία εξάλλου τέσσερα παιχνίδια καταγράφονται τρεις ήττες, όπερ σημαίνει ότι άλλο αποτέλεσμα την Τετάρτη πλην της νίκης απέναντι στο Αχαρναϊκό δεν θα μπορούσε να υπάρχει… Ενας Κισσαμικός που πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα, αλλά και για να αλλάξει η ψυχολογία στο εσωτερικό του, αφού όπως και να’ χει οι ήττες δεν “βοηθούν” στο να υπάρχει ηρεμία. 

Παρόλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί και πάλι ο άδικος τρόπος με τον οποίο η ομάδα ηττήθηκε στις Σέρρες από το πέναλτι που υποδείχτηκε και το οποίο δεν ήταν, με τον Κισσαμικό να χάνει στο β’ ημίχρονο μεγάλες ευκαιρίες για να “σώσει” τουλάχιστον την ισοπαλία.

karta antonis garden
/psiloritischania