Από την Περιφέρεια Κρήτης οι μετακινήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική | 13 Σεπτεμβρίου 2023, 12:57

Μια ενδιαφέρουσα είδηση αποκαλύπτει η Επισκοπή, με την Περιφέρεια Κρήτης να γίνεται γνωστό ότι θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των κρητικών ομάδων εν όψει της επερχόμενης έναρξης της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τα παιχνίδια που θα δώσουν οι 5 κρητικές ομάδες (Επισκοπή Ερμής Ζωνιανών, Αλμυρός, ΠΟΑ, ΑΟΑΝ)  στο φετινό πρωτάθλημα εκτός Κρήτης. Οπως αποφασίστηκε οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται όλες από το Ηράκλειο για τον Πειραιά και αντίστροφα.

Η Επισκοπή εξέδωσε ευχαριστήριο όπου και τονίζονται τα εξής:

Με το σύνθημα «ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» η Περιφέρεια Κρήτης στέκεται δίπλα στην ομάδα μας αλλά και σε όλες τις εκπροσώπους της Κρήτης της Γ’ Εθνικής.

Έπειτα από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αυτός ο σπουδαίος φορέας θα αναλάβει τα έξοδα της μετακίνησης των αποστολών ομάδων για τους εκτός έδρας αγώνες (Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο) και των 5 ομάδων της Γ’ Εθνικής (Επισκοπή Ρεθύμνου, ΑΟ Αγίου Νικολάου, Αλμυρός, ΠΟΑ, Ερμής Ζωνιανών) για τη σεζόν 2023-24.

Ο ΑΟ Επισκοπής εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά στον κ. Σταύρο Αρναουτάκη γι’ αυτή τη γενναία κίνηση η οποία αφαιρεί ένα τεράστιο οικονομικό βάρος από τα σωματεία που διαφημίζουν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο το νησί της Κρήτης.

Ευχαριστούμε πολύ.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad