Από την Κ20 στην “πρώτη” ομάδα Ουές και Σάαντο – Ποιοι είναι (pics)

Πλατανιάς | 31 Ιανουαρίου 2017, 20:26

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πλατανιάς κάνει γνωστό ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Κ20) "ανεβαίνουν" στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για τους 19χρονους Αμπντούλ-Ραχμάτ Ουές και Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο.

Ο Ουές είναι γεννηθείς στις 23/11/97 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ. Τόπος καταγωγής του είναι η Συρία, από Σύριους γονείς αλλά έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Oues

Ουές. 

Μάλιστα, πριν έρθει στον Πλατανιά αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά προέρχεται από τις Ακαδημίες των “πρασίνων”. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Αγγλία, όπου μάλιστα ζουν οι γονείς του. 

Από την άλλη, ο Σάαντο έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, με τη μητέρα του να είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Παλαιστίνιος. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του στόπερ και είναι σχεδόν μισό χρόνο μεγαλύτερος του Ουές (23/11/97).

Σημειώνεται ότι τους δύο παίκτες έχει τσεκάρει φέτος σε παιχνίδια της Κ20 και προπονήσεις ο Γιώργος Παράσχος που είναι αυτός που “άναψε” το πράσινο φως για την ένταξή τους στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων στο πλαίσιο της ανάδειξης και της προώθησης των παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους παίκτες της ομάδας Νέων, Ουές Αμπντούλ Ραχμάτ (14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (23/11/97)».

Σημειώνεται ότι στις φωτογραφίες που ακολουθούν το κείμενο της ανακοίνωσης οι δύο ποδοσφαιριστές φωτογραφίζονται μαζί με τον προπονητή τους στην Κ20 που αποτελούν άλλωστε και δική του “ανακάλυψη”, Νίκο Μαναρόλη.

Ο ΣΑΑΝΤΟ

SAANTO

SAANTO Manarolis

Ο ΟΥΕΣ

OUES Manarolis

Oues

Estrella
Auto KCS

Rabona ad