Από την Κ19 του ΟΦΗ στη Γερμανία

ΟΦΗ | 22 Ιουνίου 2021, 21:24

Στα Γερμανικά γήπεδα φαίνεται πως θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος τον νεαρό τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Αντώνη Μακατουνάκη.

Ο 18χρονος πορτιέρε βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντάρμστατ 98. Αναμένεται το ταξίδι του νεαρού (μαζί με τον πατέρα του) στη Γερμανία για να κλείσει και τυπικά το θέμα με τον Μακατουνάκη να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μακατουνάκης ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τις Ακαδημίες του Λίντο και στη συνέχεια “μεταπήδησε” στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ φθάνοντας μέχρι και την Κ19. Το Λίντο χαρούμενο για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της τον συγχαίρει και του εύχεται:

«Ο Αντώνης Μακατουνάκης είναι από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την ακαδημία μας. Είμαστε περήφανοι για την σημαντική ευκαιρία που του δίνεται στην Darmstadt 98 και την 2. Bundesliga.

Σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες όπως οι Hamburger SV, Hannover 96, 1. FC Nürnberg, FC St. Pauli και VfL Bochum, έχει τη δυνατότητα να μάθει τόσα πολλά και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Εμείς να του ευχηθούμε όλα να ολοκληρωθούν ομαλά, να έχει υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες μπροστά του. Αντώνη συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad