Από την Κ19 των Χανίων στον Πανακρωτηριακό ο Σταματάκης

Πανακρωτηριακός | 13 Σεπτεμβρίου 2023, 11:36

Στον Πανακρωτηριακό αποφάσισε να επιστρέψει ο Γιώργος Σταματάκης μετά τη διετή του θητεία στην Κ19 των Χανίων.

Oinolatris

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού ο Σταματάκης πήρε αυτή την απόφαση λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League 2.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σπουδαία ενίσχυση με Σταματάκη!!!

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του, με τον εξαιρετικό νεαρό επιθετικό Γιώργο Σταματάκη!

Ο Γιώργος, ένας ποδοσφαιριστής που αναδείχτηκε στις ακαδημίες μας, άξιζε και αξίζει, το επαγγελματικό βήμα, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ο νομός Χανίων τα τελευταία χρόνια! Μάλιστα σε ηλικία 15 ετών, αν και μέλος της Κ16, πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Γ΄ Εθνική με τον Πανακρωτηριακό! Επιστρέφει στο Ακρωτήρι, μετά από 2 εξαιρετικές σεζόν στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, όντας πρώτος σκόρερ της στα επίσημα παιχνίδια, αγωνιζόμενος κυρίως σαν ακραίος επιθετικός, ενώ αποτελούσε και βασικό στέλεχος των Μεικτών της Ε.Π.Σ.Χ. Ο Γιώργος που εκτός το ποδοσφαιρικό ταλέντο, διαθέτει ωριμότητα και ένα σπουδαίο χαρακτήρα, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, λόγω της αβεβαιότητας του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, αλλά και της γενικότερης κατάστασης στην κατηγορία, η οποία δεν αποτελεί κίνητρο για νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η σχέση του με τον προπονητή μας Βασίλη Παπαδάκη, με τον οποίο έχει περάσει ατέλειωτες ώρες ομαδικής και ατομικής προπόνησης, στο γήπεδο Καθιανών!

Γιώργο καλώς όρισες στο ποδοσφαιρικό σου σπίτι! Σου ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και πολλά γκολ με τον Πανακρωτηριακό!

Estrella

Rabona ad