Από την Ιταλία στην Τσεχία η Δόση

Στίβος | 4 Φεβρουαρίου 2021, 17:41

Στο μίτινγκ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (05/02) στην πόλη Νεβίζντι θα λάβει μέρος η Παναγιώτα Δόση στον δεύτερο αγώνα της για τη χειμερινή περίοδο.

Kritiko Ergastiri

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελεύθερος Βενιζέλος βρίσκεται στην Τσεχία (Πράγα) από τα τέλη του προηγούμενου μήνα (28/01) για ολιγοήμερη προετοιμασία και δύο αγώνες: τον αυριανό (05/02) στην πόλη Νεβίζντι και στις 8 Φεβρουαρίου στη διοργάνωση του Κλάντνο.

Στόχος της να βελτιώσει τα φετινό της ρεκόρ. Υπενθυμίζουμε ότι η Δόση ξεπέρασε το 1,78 στην Ιταλία (Ούντινε). Η επιστροφή της στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Η Παναγιώτα Δόση ανήκει από φέτος στην κατηγορία Κ23 με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπέργκεν να αποτελεί τον μεγάλο της στόχο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad