Από την άσπρη βούλα κρίθηκε το ματς στο Ακρωτήρι | pics

Πανακρωτηριακός Ικαρος Μουρνιών | 18 Μαρτίου 2023, 18:17

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε το ματς στο Ακρωτήρι.

Oinolatris

Με δύο εκτελέσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, Πανακρωτηριακός και Ικαρος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την 22η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, οι δύο ομάδες βρήκαν τα γκολ τους σε διάστημα περίπου 15 λεπτών.

Στο 52′ ο Παπαδεράκης είχε μεγάλη φάση για το 1-0 αλλά ο Τραχίλης κράτησε το 0-0 στο μεταξύ τους τετ α τετ. Ευκαιρία είχε και ο Ικαρος στο 55′, αλλά σε ετοιμότητα ήταν και ο Ρωμανιάς στο φάουλ του Χριστόπουλου.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 58′, όταν ο Ούτας υπέδειξε πέναλτι για χέρι στην περιοχή. Ο Γκιούλα από τα 11 βήματα αλά… Πανένκα, έκανε το 1-0.

Με τον ίδιο τρόπο έφτασε στο 1-1 και ο Ικαρος στο 73′. Ο Ούτας υπέδειξε ξανά πέναλτι για μαρκάρισμα του Παπαδάκη στον Χριστόπουλο και ο Κουργιαντάκης ισοφάρισε από το ίδιο σημείο.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, με τον Πανακρωτηριακό να έχει σημαντική στιγμή με τον Δημητρίου στο 82′.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Βράγκου Ευ.

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Ρωμανιάς, Βουρβαχάκης, Καπούλας (85′ Ανδρεαδάκης), Μακράκης (85′ Καλλέργης Ιακ.), Μπικάκης, Παπαδάκης, Σαριδάκης (70′ λ.τρ. Πέτικας), Μανουσάκης, Παπαδεράκης (55′ Λαμπρινός), Δημητρίου, Γκιούλα.

Ίκαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Λαφαζάνης (55′ Αγγέλου), Λιάσκας Β. (85′ Νταμαδάκης), Κουργιαντάκης, Νιολάκης, Αρτσιδάκης, Γαλεράκης, Παπαδοκωνσταντάκης (55′ Λιάσκας Μ.), Χριστόπουλος, Καστρινάκης, Ξανθουδάκης (9′ Χαϊντούτης λ.τρ.).

Estrella

Rabona ad