Από την… άσπρη βούλα διαμορφώθηκε η ισοπαλία (pics)

Τιτάν Ηρακλής Νεροκούρου | 10 Οκτωβρίου 2020, 19:09

Από την... άσπρη βούλα διαμορφώθηκε ουσιαστικά η ισοπαλία στο γήπεδο των Νεροκούρου, στην πρεμιέρα του τοπικού Ηρακλή με τον Τιτάνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και ξεκινούν έτσι το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με ένα βαθμό. Ο Ηρακλής προηγήθηκε με πέναλτι ενώ ο Τιτάν ισοφάρισε με τον Ποντίκα, που σκόραρε μετά την άστοχη δική του εκτέλεση σε παράβαση που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

Αυτό ήταν γενικότερα το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του Ηρακλή μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Χάλη την περασμένη εβδομάδα, ενώ το πρώτο για τον Τιτάνα, αφού δεν είχε υποχρεώσεις για το θεσμό του Κυπέλλου το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Τα πάντα κρίθηκαν πάντως στο πρώτο περίπου ημίωρο και μάλιστα μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Ο Καζέλλης πρώτος από αριστερά, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Διακρίνονται ακόμα οι Καράκης, Ματζοράκης (Ηρακλής) και Πατσαρίκας, Ντακάκης (Τιτάν)

Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που κέρδισε πρώτη χρονικά πέναλτι σε μία φάση στο 25ο λεπτό. Ο Μυριδάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μποτωνάκη, με τον Γιαννουλάκη να δείχνει άσπρη βούλα.

Ο Καζέλλης πήρε την ευθύνη και ήταν εύστοχος απέναντι από τον Φραγκούλη, για να ανοίξει έτσι το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0).

Ο Τιτάν κατάφερε ωστόσο ν’ αντιδράσει πολύ γρήγορα και περίπου δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Σερανάι κέρδισε το πέναλτι του Τιτάνα, ο Ποντίκας ανέλαβε την εκτέλεση και αφού είδε αρχικά τον Πετράκη ν’ αποκρούει, πήρε ο ίδιος την επαναφορά και έκανε το 1-1.

Ο σκόρερ Ποντίκας διακρίνεται εδώ για τον Τιτάνα σε φάση στην περιοχή του Ηρακλή

Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα αφού τίποτα δεν άλλαξε στην ώρα που ακολούθησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη-Κολοκοτρώνης

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αυγέρος (66′ Κορωνάκης), Κωνσταντουδάκης, Καράκης, Καζέλλης (53′ Καλυκάκης), Ματζοράκης, Ξυλάκης, Παπαδόπουλος (59′ Γιαννολάρης), Μυριδάκης, Λέσι, Μάντζαρης

Τιτάν (Αποστόλης Τζόκας): Φραγκούλης, Ποντίκας, Μποτωνάκης, Μπικάκης, Ντακάκης, Τρούλος (90′ Καζάκος), Νικολάου (46′ Τζαμποσβίλι), Γούλας (59′ Μανουσάκης), Κοντός, Σερανάι, Πατσαρίκας

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis