Από την 3η -σχεδόν- θέση στη μάχη της 6άδας…

Χανιά | 13 Απριλίου 2021, 10:21

Καθόλου εξασφαλισμένα δεν μπορούν να αισθάνονται τα Χανιά σχετικά με την θέση στην εξάδα. Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας αποκτά καθοριστική σημασία.

Μαθηματικά, οι Θεσσαλοί ελπίζουν για μια θέση στην εξάδα, όμως είναι γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος συνδυασμός αποτελεσμάτων για να τα καταφέρουν. Το σίγουρο είναι πως τα Χανιά “καίγονται” για νίκη στο παιχνίδι που δίνουν την Κυριακή με σκοπό ουσιαστικά να διασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ. Αυτό είναι μάλιστα το χειρότερο το οποίο προέκυψε μετά την ήττα στην έδρα της Παναχαϊκής και αν και τα Χανιά είχαν μειώσει στο βαθμό την απόσταση από την 3η, Ξάνθη, αυτή τη στιγμή έχουν περιέλθει στην 5η θέση και σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στην προνομιούχο εξάδα.

Στις τάξεις των Χανίων είναι φυσιολογικό να μην επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην Πάτρα και ειδικότερα με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα, χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες εκτός του πέναλτι που αστόχησε ο Δημητριάδης. Μια ήττα η οποία ήταν η πρώτη μετά από καιρό και δεύτερη εκτός έδρας μετά τον Απόλλωνα Λάρισας.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad