Από τη… θύρα 4 ο Παράσχος!

Πλατανιάς | 3 Απριλίου 2016, 23:17

Από την θύρα 4, εκεί όπου συνήθως παρακολουθούν τα παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι βρέθηκε ο Γιώργος Παράσχος και παρακολούθησε τη νικηφόρα προσπάθεια για την ομάδα του απέναντι στην Ξάνθη. Μάλιστα, ειδικότερα στο πρώτο γκολ, ο Ανγκούλο και αργότερα όλοι οι ποδοσφαιριστές το πανηγύρισαν προς το μέρος του!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

IMG 3393

Στο 1-0 οι παίκτες του Πλατανιά πανηγύρισαν ακριβώς κάτω από το σημείο που ήταν ο προπονητής τους.

Ο Παράσχος είχε για… παρέα τον επίσης τιμωρημένο Λεωνίδα Παπαδάκη που δεν είχε ούτε αυτός το δικαίωμα να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο τους και ειδικότερα ο Παράσχος προσπάθησε από το σημείο που ήταν να βοηθήσει τους παίκτες του και πιο πολύ να έχει επικοινωνία με τον πάγκο της ομάδας συμβάλλοντας επίσης στο κοουτσάρισμα.

Από την άλλη, όρθιος και στα 90 λεπτά ήταν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, μην σταματώντας λεπτό να δίνει οδηγίες και να ενθαρρύνει τους παίκτες του Πλατανιά. Ο 50χρονος τεχνικός προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να καλύψει την απρόσμενη απουσία του συνεργάτη του και εκ του αποτελέσματος, τα κατάφερε περίφημα.

Goutsidis

Στον πάγκο ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Να σημειωθεί επίσης ότι με το που τελείωσε ο αγώνας, Παράσχος και Παπαδάκης μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, με τον 63χρονο τεχνικό να δέχτηκε πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο στην εξέδρα ως ανταμοιβή για την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έχει καταφέρει και παίζει. 

IMG 3580

Παράσχος και Παπαδάκης στο τέλος του αγώνα όταν μπήκαν στο γήπεδο. 

Estrella