Από τη Σούδα στην ΑΕΚ ο Κατσαντώνης

Αρης Σούδας ΑΠ Σούδας | 7 Σεπτεμβρίου 2023, 13:41

Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Αριστείδη Κατσαντώνη στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος ο οποίος το Δεκέμβριο θα “κλείσει” τα 15 του μόλις χρόνια κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Ενωσης για το ταλέντο και τις ικανότητές του, αποτελώντας έτσι τον δεύτερο ποδοσφαιριστή μετά τον Γιάννη Δασκαλόπουλο, ο οποίος επιλέγετε από την ΑΕΚ.

Από κοινού, Αρης Σούδας και η ΑΠ Σούδας τονίζουν στην ανακοίνωση του ότι αποτελεί τιμή αυτή η εξέλιξη, ενώ επισημαίνεται η σωστή δουλειά που παράγεται στις ακαδημίες αλλά και στη συνεργασία που υπάρχει με την ΑΕΚ.

Ο Κατσαντώνης αναμένεται να ενταχθεί στο τμήμα Κ15 των “κιτρινόμαυρων”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΑΠΣ Άρης Σούδας & η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αριστείδη Κατσαντώνη στην Α.Ε.Κ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος Αριστείδης Κατσαντώνης, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 15 του χρόνια (γεννηθείς 17.12.2008) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας και την τελευταία ποδοσφαιρική περίοδο διακρίθηκε αγωνιζόμενος με την ομάδα Κ-16 του Άρη Σούδας ενώ είχε και την παρθενική του συμμετοχή αγωνιζόμενος με την ομάδα του Άρη Σούδας σε αγώνα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Χανίων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και περίπου ένα χρόνο μετά την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού Γιάννη Δασκαλόπουλου στην Κ-16 της ΑΕΚ, ο Αρίστος τον οποίο οι αρμόδιοι της ΑΕΚ παρακολουθούν εδώ και καιρό κλήθηκε και συμμετείχε μαζί και με άλλους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας σε δοκιμαστικές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις προκαλώντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που εκδήλωσε και επίσημα την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και έμπρακτη απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα Τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας και του Άρη Σούδας, η πρόταση της Α.Ε.Κ. την οποία αποδέχονται και έχοντας και τη γονική συναίνεση παραχωρούν τον Αριστείδη Κατσαντώνη στην ομάδα Κ-15 της ΑΕΚ, δίνοντάς του και την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αφοσιωμένος σ’ αυτό που του αρέσει τόσο πολύ να κάνει αλλά και προπονούμενος με πρόγραμμα και ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συμβουλές των προπονητών του κατάφερε να πετύχει έναν από τους στόχους του.

Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, κάθε επιτυχία και επίτευξη των όλων των προσωπικών του στόχων.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad