Από Τετάρτη τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Πλατανιάς | 27 Σεπτεμβρίου 2016, 14:24

Σε διάθεση τίθενται από την Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό για τον Πλατανιά. Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες στα 10, 15 και 30 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει τα όσα αναφέρει ο Πλατανιάς στη σχετική ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι, «οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σας θέλουν σε ακόμα έναν αγώνα στο πλευρό τους, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Σημειώνεται ότι η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και πάλι από το κατάστημα αθλητικών ειδών “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57). 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Εχοντας πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην πενταετή παρουσία του στην Super League, ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κυριακή 2/10/16 στις 18:15 τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σας θέλουν σε ακόμα έναν αγώνα στο πλευρό τους, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, κυκλοφορούν την Τετάρτη 28/9 και οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Θύρα 3: 10 ευρώ
Θύρα 1-2: 15 ευρώ
VIP: 30 ευρώ

Η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται:

Στα Χανιά από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από την Τετάρτη 28/9 μέχρι και το Σάββατο 1/10, τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στον Πλατανιά από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την Τετάρτη 28/9 έως και την Παρασκευή 30/9 και ώρες 10:00 – 14:00.

Σας καλούμε να ζήσετε από κοντά τον σημαντικό αγώνα με τον Παναιτωλικό και να δώσετε δύναμη στους παίκτες μας.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad