Από Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεο)… Μοσχάτο ο Σιμάκου

Γ' Εθνική 21 Ιανουαρίου 2023, 10:25

Στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Σιμάκου, αλλάζοντας όμως φανέλα και… περιοχή.

Η δεύτερη θητεία του 27χρονου αμυντικού στον Αγιο Ιερόθεο ολοκληρώθηκε με 6 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα, μία εκ των οποίων απέναντι στη νέα του ομάδα, την ΑΕ Μοσχάτου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιμάκου.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, που  γεννήθηκε στις 29 -1-1996, είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή μας κου Βενάκη καθώς μπορεί, με μεγάλη επιτυχία, να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας .

Μία μεταγραφή που φέρνει την προσωπική σφραγίδα του ηγέτη μας κου Στέφανου Φαναρίτη ο οποίος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποσπάσει την υπογραφή του Σιμάκου.

Ο Γιάννης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άγιο Ιερόθεο, έχοντας τεθεί αντίπαλος μας και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, ενώ έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Κύπρο Κορυδαλλού,Κηφισιά -ΠΑΟ Ρουφ

Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον Κο Φαναρίτη για το γεγονός ότι με επέλεξαν να συνεχίσω την καριέρα μου στο Μοσχάτο. Ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και εύχομαι να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad