Από Κουκλάκη, Γρυλλάκη, Τριανταφύλλου σε Γιαννουλάκη, Καλφάκη!

Διαιτησία | 20 Οκτωβρίου 2016, 20:19

Ιστορικές στιγμές για τη Χανιώτικη διαιτησία, καθώς πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που διαιτητής από τα Χανιά διεύθυνε αγώνα Α’ Εθνικής, με βοηθό από την ίδια Ένωση!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ορισμός του Γιώργου Γιαννουλάκη (2ο του παιχνίδι στη Super League μετά το Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα) στο ματς Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (23/10, 18:15) με α’ βοηθό τον Μανόλη Καλφάκη έχει ιστορικές προεκτάσεις, αφού οι δυο τους παίρνουν τη… σκυτάλη από τον Αντώνη Κουκλάκη και τη Σοφία Γρυλλάκη.

giwrgos triantafyllou

Εκτός βέβαια από τη Γρυλλάκη σε παιχνίδια της “μεγάλης” κατηγορίας ο Κουκλάκης είχε βοηθό του και τον Γιώργο Τριανταφύλλου. Οι τρεις τους είχαν συνυπάρξει σε ματς Κυπέλλου Ελλάδας δύο φορές, ως διαιτητές και βοηθοί, αντίστοιχα, Α’ Εθνικής.

kouklakis darlas

Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2006, στο ματς Ακράτητος-Παναθηναϊκός (0-2) στο γήπεδο “Γιάννης Παθιακάκης”, που υπήρξε η τελευταία… συνάντηση διαιτητών από τα Χανιά σε παιχνίδι Α’ Εθνικής. Στο προτελευταίο του ματς στην Α’ Εθνική ο Κουκλάκης είχε βοηθό του τη Γρυλλάκη.

tsagarakis olympiacos panathinaikos

Πιο πριν από τους τρεις προαναφερόμενους ξεχωριστή αναφορά μπορεί να γίνει στη συνύπαρξη Τσαγκαράκη-Κουρκούνα στο ντέρμπι “αιωνίων” Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (0-0) στις 9 Μαΐου 1999.

Δείτε όμως αναλυτικά όσα ματς βρήκαμε με διαιτητή και βοηθό από τα Χανιά επί ημερών Κουκλάκη (που ήταν ο τελευταίος Χανιώτης ρέφερι στην κατηγορία πριν τον Γιαννουλάκη) στην Α’ Εθνική:

2005-2006
Ακράτητος-Παναθηναϊκός
Κουκλάκης-Γρυλλάκη

kouklakis ionikos aigaleo

Ιωνικός-Αιγάλεω
Κουκλάκης-Γρυλλάκη

2004-2005

kouklakis aigaleo xalkidona
Αιγάλεω-Χαλκηδόνα
Κουκλάκης-Τριανταφύλλου

Κύπελλο
ΠΑΝΟΜ-ΑΕΚ 
Κουκλάκης-Γρυλλάκη-Τριανταφύλλου

Αγ. Δημήτριος-ΑΕΚ 
Κουκλάκης-Γρυλλάκη-Τριανταφύλλου

ΟΦΗ-Λύκοι
Κουκλάκης-Τριανταφύλλου

2003-2004
Ακράτητος-Ξάνθη
Κουκλάκης-Γρυλλάκη

Κύπελλο

Kouklakis gryllaki
ΑΕΚ-Αγρ. Αστέρας
Κουκλάκης-Γρυλλάκη

Επιμέλεια: Λευτέρης Αντωνακάκης

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania