Από Καμερούν η επόμενη προσθήκη του Μακεδονικού

Super League 2 23 Ιανουαρίου 2023, 22:26

Μία ακόμα κίνηση ολοκλήρωσε ο Μακεδονικός. Πρόκειται για τον 18χρονο Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα.

/Bella Pizza

Ο νεαρός επιθετικός κατάγεται από το Κονγκό και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Καμερούν. Ο Μακεδονικός θα γίνει η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη και μαζί του υπέγραψε για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα!

Ο 18χρονος (02/11/2004) ακραίος επιθετικός είναι γεννημένος στην Κινσάσα, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο δεξιοπόδαρος χαρισματικός winger διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα – την καλή σωματοδομή και την ταχύτητα του – καθώς και για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ντόια αγωνιζόταν στον Αθλητικό Σύλλογο Νιλόν (AS Nylon) στο Καμερούν και με τον Μακεδονικό κάνει το βήμα στην Ευρώπη με προσδοκία να καθιερωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad