Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ Θύελλα Καλαθ. | 30 Απριλίου 2017, 21:17

Ο ΔΑΑΟΧ επικράτησε στο Καστέλι της Θύελλας Καλάθενων με 2-0 και διατηρήθηκε στη 2η θέση 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαρκάκη άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς, στο 17ο λεπτό με τον Δοξάκη μετά από πάσα του Γ. Ντόη. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα (90′) με τον Παπασηφάκη έπειτα από ασίστ του Τραγούδα.

Ένα τέταρτο πριν το φινάλε η Θύελλα Καλάθενων έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (με 2η κίτρινη) του Χαράλαμπου Σγουρομάλλη. Δοκάρι για τον ΔΑΑΟΧ είχε ο Τραγούδας στο 25ο λεπτό.

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Λουπασάκης, Καρεφυλλάκης, Βεστάκης (74′ Γιαννουδάκης), Σγουρομάλλης Γιάννης (55′ Σγουρομάλλης Χαράλαμπος), Ντιμανόπουλος, Ρενιέρης Άρης, Λουβιτάκης Σπύρος, Λουβιτάκης Μάκης, Βαλέρας, Μπαγλατζής.

ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ρωμανιάς, Άγγος, Κιουτσίδης, Μακρής, Χότζα, Ντόης Γ’, Ντόης Δ. (82′ Σκευοφύλαξ), Τραγούδας, Τοντινίδης, Δοξάκης, Παπασηφάκης.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis