«Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!»

Super League 1 30 Ιανουαρίου 2017, 14:56

Οι… φωνές για τη διαιτησία συνεχίζονται, με τον Ατρόμητο να εκφράζει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει από τους διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια του.

Όπως αναφέρει τα λάθη εις βάρους του είναι καθοριστικά παρά τη δέσμευση του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σταύρου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό για ισονομία.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.

Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.

Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad