Από Χανιά… ΟΑΚΑ οι Παπαστάμος και Κάχρης

Κολύμβηση | 24 Νοεμβρίου 2020, 11:25

Επιβεβαιώθηκε τελικά η αποχώρηση από τα Χανιά για τους πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Οι δύο νεαροί κολυμβητές, αρχής γενομένης από την Τρίτη (24/11) προπονούνται στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει όλα όσα εξ αρχής διαφαίνονταν ως βέβαια μετά το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ και ειδικότερα του κολυμβητηρίου Χανίων λόγω του κρούσματος κορονοϊού που υπήρξε…

Μια εξέλιξη, σίγουρα όχι και η πιο ευχάριστη για τους δύο Χανιώτες πρωταθλητές, οι οποίοι για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα χρειαστεί να κάνουν τις προπονήσεις τους στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ενημέρωση που δίνει στη δημοσιότητα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναφέρει τα εξής:

Από την Αθήνα πλέον συνεχίζεται η προετοιμασία για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη. Οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκίνησαν αρχής γενομένης από την Τρίτη (24/11) να πραγματοποιούν προπονήσεις στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Μαζί τους βρίσκεται ο προπονητής τους, Κώστας Τζιλιβάκης.

Η προετοιμασία προέκυψε να συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ λόγω του γεγονότος ότι τις τελευταίες μέρες έκλεισαν αναγκαστικά οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚ, μεταξύ των οποίων και το κολυμβητήριο Χανίων λόγω του κρούσματος κορονοϊού που υπήρξε.

Η παραμονή για τους Παπαστάμο και Κάχρη και τον προπονητή τους στο ΟΑΚΑ θα έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

karta antonis garden