Από αύριο Τετάρτη, διαρκείας και για νέους κατόχους

Πλατανιάς | 26 Ιουλίου 2016, 18:57

Από αύριο Τετάρτη 27/7 ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για νέους κατόχους όπως υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μέχρι τώρα οι παλιοί κάτοχοι μπορούσαν να ανανεώσουν τις κάρτες και φυσικά τις θέσεις τους  στο γήπεδο των Περιβολίων για τους εντός έδρας αγώνες του Πλατανιά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλέον από την Τετάρτη 27/7 δικαίωμα να αγοράσουν διαρκείας έχουν και οι νέοι κάτοχοι. Φυσικά κάρτα μπορούν να αγοράσουν και παλιοί κάτοχοι, αλλά χωρίς όμως να έχουν πλέον το δικαίωμα να διατηρήσουν τις περυσινές τους θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους περσινούς κατόχους διαρκείας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ανανέωση των καρτών τους.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι από την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας σε περσινούς και νέους κατόχους.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στη Θύρα 3, στη ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ. Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ. Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ, για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ κτλ.

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ. ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται σε 600 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους διαρκείας: Οι φίλαθλοι του ΠΛΑΤΑΝΙΑ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2015-2016.

Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να

προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χανιά: Official Store Χανίων – Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10.00- 13.00, Τετάρτη & Παρασκευή 18.00-20.00

Πλατανιάς:Official Store Πλατανιά Χανίων.

Ωράριο λειτουργίας: Kαθημερινά 9.00 – 14.30 και 17.00 – 22.30

Estrella
Auto KCS

Rabona ad