Από Απόλλωνα σε… Απόλλωνα ο Κολ

Super League 1 11 Ιουνίου 2021, 6:37

Ο Ισραελ Κολ ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του πορεία στην Ελλάδα και από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Κύπρου, αλλά δεν αλλάζει… όνομα ομάδας.

Ο Αργεντινός μέσος αφίχθη στην Ελλάδα από τη χώρα του το 2018 για λογαριασμό της Παναχαϊκής και τον Ιανουάριο του 2020 τον ενέταξε στις τάξεις του ο Απόλλων Σμύρνης, παίζοντας με τους “κυανόλευκους” σε Super League 2 και Super League.

Επόμενος σταθμός του πλέον ο Απόλλων Λεμεσού στην Α’ Κύπρου. Ουσιαστικά φεύγει από την ομάδα που θα αναλάβει ο Γιάννης Πετράκης για να πάει σε αυτή από την οποία αποχώρησε πρόσφατα!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού είναι η εξής:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Ίσραελ Κολ μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο «Ίσρα» γεννήθηκε στην Κόρντομπα τον Ιούλιο του 1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Ο 27χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Φέρο στην οποία αγωνίστηκε για μια τετραετία. Μετά από ένα μικρό πέρασμα στη Σαρμιέντο το 2016, μετεγράφηκε στην Σέντραλ Κόρδοβα όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Την επόμενη χρονιά διέσχισε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Παναχαϊκής όπου παρέμεινε για ενάμιση σεζόν πραγματοποιώντας 41 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Τον Ιανουάριο του 2020 μεταγράφηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Μάιο συμπληρώνοντας 41 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad