Από 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο για Γαλατά

Τάλως ΑΣ Γαλατά | 4 Φεβρουαρίου 2023, 19:22

Με 6-0 κέρδισε ο Γαλατάς τον Τάλω, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στην Γ' ΕΠΣΧ.

Oinolatris

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΟ Περιβολίων και Άρη Βουκολιών. Στον αντίποδα, χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Τάλως.

Ο Γαλατάς άνοιξε το σκορ στο 14′, με τον Μαρακάκη να πλασάρει ιδανικά από κοντινή απόσταση. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε από τον Ζαϊμάκη στο 27′. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ταργατζάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του Γαλατά.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 51′, ο Κώστας Τσίγκος βρήκε δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 4-0. Στο 74′ ο Τομίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, με τον Σιέρρα να πραγματοποιεί ντεμπούτο με γκολ στο 86′ για το τελικό 6-0

Διαιτητής: Βράγκου Ευ.
Βοηθοί: Ξενάκη – Σακελλαρίδης

Τάλως: Αλατσάκης, Μουζουράκης, Μήτρος, Ταργατζάκης (56′ Κοπανάκης), Χελλάντερ, Φανουργιάκης, Κυριακάκης, Ποντικάκης, Λάμπρου, Τσικουδάκης (67′ Ρωμανιάς, 80′ λ.τρ. Κελάκης Ι.), Μπακατσάκης.

Γαλατάς: Κανέλης, Μαστοράκης, Μπαλάσης, Φουντουλάκης, Καντηλιεράκης (46′ Τσίγκος Κ.), Κουτσουπάκης Κυρ. (70′ Σιέρρας), Ζαϊμάκης, Μαρακάκης, Τομίδης, Σμύρης, Πλανάς.

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad