Από 2018 ο Στόιτσεφ… Το Σάββατο η επέμβαση στον λαβωμένο αγκώνα

Πλατανιάς | 25 Οκτωβρίου 2017, 17:35

Το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση -την οποία θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα- ο Μίλος Στόιτσεφ μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα. Οπως γίνεται γνωστό ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί συγκεκριμένα εξάρθρωμα αγκώνα και κάταγμα κορωνοειδούς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τώρα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός -για να αποδειχτεί το πόσο άτυχος είναι ο Πλατανιάς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν- ότι ο τραυματισμός του Στόιτσεφ είναι ο τρίτος που οδηγείται σε χειρουργείο από την αρχή της χρονιάς! Η αρχή είχε γίνει με τον Ζίκο ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο, ακολούθησε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός με την ρήξη χιαστών στον Ομπερχάουζερ και τώρα ακολουθεί ο Στόιτσεφ. Η ατυχία για τον Πλατανιά είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, με τον Γιώργο Παράσχο να μην κρύβει την έκπληξη του για το πώς πραγματικά εξελίσσεται αυτή η χρονιά.        

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά ο Στόιτσεφ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για τους επόμενους δύο μήνες, οπότε ο Γιώργος Παράσχος δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου…

 

Estrella