Από 17-25 Ιουνίου το 2ο Summer Goalkeeper Camp

Πλατανιάς Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 14 Φεβρουαρίου 2017, 18:44

Το διάστημα μεταξύ 17 και 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το δεύτερο Summer Goalkeeper Camp που διοργανώνεται από τη σχολή τερματοφυλάκων 4GoalKeepers και την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Ηδη, οι διοργανωτές και ειδικότερα ο υπεύθυνος του καμπ, Γιώργος Μπερνεάνου (φωτ.), εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου όλα να κυλήσουν στην εντέλεια.

Οπως τονίζει στο athlitiko ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά: «Φέτος ο στόχος του καμπ είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες αθλητές μια γεύση του τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας τερματοφύλακας ώστε να δημιουργήσουμε την επιθυμία και το κίνητρο μέσα τους. Αυτή τη στιγμή, οι προετοιμασίες για μία διοργάνωση που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των ποδοσφαιρικών καμπ έχουν ξεκινήσει και είναι πυρετώδεις και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι το δεύτερο Summer Goalkeeper Camp που θα γίνει φέτος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πλατανιάς, υπόσχεται κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο».

camp2017poster

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με το πρόγραμμα, την διαδικασία εγγραφών καθώς και τους καλεσμένους που θα γνωρίσουν από κοντά οι συμμετέχοντες.  

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad