«Απλήρωτοι οι διαιτητές στη Super League 2!»

Super League 2 16 Σεπτεμβρίου 2023, 9:40

Παρότι είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως η UEFA έστειλε στην ΕΠΟ τα χρήματα για τις διαιτησίες στη Super League 2 οι διαιτητές παραμένουν απλήρωτοι!  

/Bella Pizza

Το γεγονός αυτό γνωστοποιεί με οργισμένη ανακοίνωση της η Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε., την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος, Μαν. Γιανναδάκης και ο γεν. γραμματέας, Γ. Καραμάνης. Μάλιστα, όπως σημειώνεται θα κινηθούν νομικά τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και των ομάδων που χρωστούν…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.

Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.

Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!

Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.

Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος».

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad