Απίθανη ανακοίνωση για Φουκάκη και αμυντικούς!

Football League | 12 Ιανουαρίου 2016, 20:32

Χωρίς προηγούμενο είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος ρίχνει βέλη στον διαιτητή του ντέρμπι με την Κέρκυρα, Φουκάκη. Όμως δεν δίστασε να τα βάλει ακόμα και με τους αμυντικούς της ίδιας της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Έντονος προβληματισμός και περισυλλογή επικρατεί μετά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Κέρκυρα.

Τα “δώρα” της διαιτησίας συνεχίζονται στα τελευταία παιχνίδια προς την ομάδα της Κέρκυρας και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έξυπνη, διακριτικά πονηρή, διαιτησία του διαιτητή κ. Φουκάκη, ο οποίος έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι, πέρα από τα “σπόρια”, βοήθησε και στην ουσία την ομάδα της Κέρκυρας να φύγει με τους 3 πολύτιμους βαθμούς από τη Ριζούπολη (να σημειωθεί ότι οι επόπτες ήταν άριστοι στον συγκεκριμένο αγώνα).

Μολονότι η διαιτησία επηρέασε καθοριστικά την έκβαση του αγώνα, προβληματισμός υπάρχει διότι η κορυφαία γραμμή της ομάδας μας, που είναι η άμυνά μας, δέχθηκε 2 “κρύα” γκολ σε φάσεις που δεν αποτελούν σοβαρή αντίδραση ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα διαθέτει την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος. Το διακύβευμα δεν ήταν 3, αλλά 6 ή 7 βαθμοί στο συγκεκριμένο κρίσιμο αγώνα για τη φετινή χρονιά.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, τώρα, είναι να αναλύσουμε τα στοιχεία του αγώνα, να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας και να την κάνουμε όσο το δυνατό ικανότερη και αποτελεσματικότερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad