Απίστευτος Ρόκα: Το δύσκολο είναι αυτό που μας… κ@υλώνει!

Πλατανιάς | 9 Δεκεμβρίου 2017, 21:54

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη μετά το ματς με τον Πανιώνιο ο Μανουέλ Ρόκα επισημαίνοντας ότι αν ο ίδιος επιζητούσε κάτι εύκολο «τώρα θα ήμουν σε ένα νησί», όπως είπε. «Το δύσκολο είναι αυτό που μας… καυλώνει», τόνισε!

Αν μη τι άλλο, δεν συνηθίζεται από έναν προπονητή να μιλάει έτσι, αλλά ο Ρόκα είπε αυτό που αισθάνεται, αν μη τι άλλο…

Επίσης, για τη φάση του 2-1 με το τραγικό λάθος από τον Κοκκαλά, υπερασπίστηκε τον Χανιώτη τερματοφύλακα, λέγοντας πως «όταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Ισπανό τεχνικό είναι οι εξής: «Αρχικά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στις μεγάλες προσπάθειες όπως κάναμε σήμερα και με δέκα παίκτες έπρεπε να το μεταφέρουμε και σε βαθμούς. Να μην μένουμε μόνο στην εμφάνιση, δεν κερδίζεις βαθμούς με καλές εμφανίσεις μόνο. Θεωρώ ότι αξίζουμε παραπάνω από αυτό που έχουμε μέχρι τώρα. Το παλέψαμε ως το τέλος το παιχνίδι. Πήγαμε με το 1-0 στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Ειδικά σε ένα σημείο δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό σε ένα ματς όπως απέναντι σε αυτή την ομάδα στη Νέα Σμύρνη. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε κατοχή, τρέξαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κόκκινη και το γκολ που δεν το περιμέναμε. Πρέπει να αποκτάμε βαθμούς, όχι μόνο καλές εμφανίσεις. Οταν αξίζεις να κερδίσεις ή να πάρεις ένα βαθμό πρέπει να το κάνεις». 

Για το νικητήριο γκολ του Πανιωνίου και το λάθος του Κοκκαλά: «Σε αυτό το σημείο που είμαστε κάθε λεπτομέρεια μετράει και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο ίδιος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε κάθε στιγμή, αλλά αυτό δεν αφορά τον Κοκκαλά, τους αφορά όλους. Οταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι. Κάθε λάθος μετράει και είναι κρίμα ένα λάθος να κοστίζει».

Για την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που παραμένει ο Πλατανιάς μετά τον α’ γύρο: «Μου αρέσουν τα δύσκολα, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα νησί. Το δύσκολο είναι αυτό που -συγνώμη- μας… καυλώνει».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad