Απίστευτο θέαμα καρτ στην Pista Park… | pics

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 23 Μαΐου 2021, 18:55

Μοναδικό θέαμα πρόσφεραν οι αγωνιζόμενοι στον πρώτο αγώνα καρτ για το 2021 ο οποίος φιλοξενήθηκε την Κυριακή το πρωί στην Pista Park στο Βαρύπετρο.

KTEO Κρήτης

Οι διαγωνιζόμενοι αποζημίωσαν και με το παραπάνω όλους όσοι βρέθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Pista Park, παρακολουθώντας έναν αγώνα με τεράστιο ενδιαφέρον, ο οποίος είχε την ονομασία I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge!

Πρόκειται για τον κορυφαίο και μακροχρόνια αγωνιστικό θεσμό που διοργανώνεται στην Ελλάδα, είναι δε η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που πραγματοποιείται στην Κρήτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συμμετοχές έφτασαν σχεδόν τις 30 (για την ακρίβεια ήταν 27) και εκτός από την Ελλάδα συμμετείχαν καρτ από την Γαλλία και το Ισραήλ.

Οι αγωνιζόμενοι απόλαυσαν και με το παραπάνω τη συμμετοχή τους, έχοντας την ευκαιρία να επιδείξουν τις οδηγικές τους ικανότητες μέσα σε μια άρτια και ασφαλή πίστα.

Το athlitiko που συμμετείχε στους αγώνες ως χορηγός επικοινωνίας έδωσε το παρών και σας μεταφέρει παρακάτω με φωτογραφίες όλα όσα κατέγραψε…

manolikakis

Rabona ad