Απίστευτο σκορ στην Παλαιόχωρα!

Υρτακίνα Νέος Κισσαμικός | 6 Μαρτίου 2016, 20:13

Με το... εκκωφαντικό 10-0 επικράτησε η Υρτακίνα του Νέου Κισσαμικού στο γήπεδο της Παλαιόχωρας, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν σε βαριά ήττα τον αντίπαλό τους, που παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης και με αρκετά “πιτσιρίκια” στην ενδεκάδα. 

Ο πρώτος σκόρερ της σελινιώτικης ομάδας Ξενάκης με το “καρέ” που πέτυχε (4’, 22’, 30’ και 52’) έφτασε τα 15, μένοντας ένα γκολ πίσω από τον Κατσαμάνη του Αστέρα Χαλέπας.

Λέσι (6’), Λαΐτσας (15’, 40’ και 84’), Μπομπολάκης (65’) και Καστρινάκης (75’) πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ για την Υρτακίνα.

Υρτακίνα (Κώστας Κριμπιζάκης): Μαρινόπουλος, Πάγκαλος, Σαρτζετάκης (70’ Γρυφάκης), Γκεγκάι, Πολυκανδριώτης, Λέσι, Πολυτίδης (60’ Μπομπολάκης), Σφηναρολάκης, Ξενάκης, Λαΐτσας, Σολανάκης (46’ Καστρινάκης).

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Παρτσαλάκης, Καστανοπουλάκης (46’ Σχοινοπλοκάκης), Νικολακάκης, Γ. Ψωματάκης, Αγγ. Ψωματάκης, Μπέκας, Μπερντίος, Μαραγκουδάκης, Ν. Ζουριδάκης, Β. Ψωματάκης, Ξανθουδάκης.

 

Estrella