Απίστευτο σκηνικό με Τάτση – Κούγια: «Πάμε να φύγουμε!»

Super League 1 7 Δεκεμβρίου 2020, 23:14

Ενα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε ακριβώς με το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο. Πρωταγωνιστές ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Τάτσης και -κυρίως- ο Αλέξης Κούγιας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν σε ζωντανή μετάδοση οι δηλώσεις των προπονητών και αφού είχε μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι με νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού, τον Γιάννη Τάτση διέκοψε… άγαρμπα και εμφανώς εκνευρισμένος ο Αλ. Κούγιας!

«Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά όπου ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού». Αυτά… πρόλαβε ουσιαστικά να πει ο Τάτσης, γιατί κάπου εκεί τον διέκοψε ο Αλέξης Κούγιας! «Αυτό είναι ντροπή, μας κοροϊδεύουν όλους! Δεν υπάρχει στο κόσμο αυτό που γίνεται, είναι ντροπή! Το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζει ο κόσμος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με αυτούς τους διαιτητές. Ποιος Κλάτεμπεργκ;», ήταν η τοποθέτησή του στην κάμερα της NOVA.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αποχώρησε, παίρνοντας μαζί του και τον Τάτση, προτρέποντας τον ουσιαστικά να σταματήσει τις δηλώσεις. «Πάμε να φύγουμε…», του είπε και κάπου εκεί το λόγο πήρε ο συνάδελφος που σπίκαρε την αναμέτρηση, δίνοντας το λόγο στη συνέχεια στον Τραϊανό Δέλλα για λογαριασμό του Παναιτωλικού…

Η έκρηξη του Κούγια οφείλεται στη διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania