Απίστευτο: Φόρτωσαν σε 66χρονο χρέη 2,5 εκατομμύρια του ΟΦΗ

Γ' Εθνική 2 Φεβρουαρίου 2016, 15:36

Τρομερή καταγγελία έκανε 66χρονος από την Κρήτη, αναφέροντας ότι το βάρος από 2,5 εκατομμύρια ευρώ χρέη του ΟΦΗ φορτώθηκαν στη δική του πλάτη, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα του Ηρακλείου “Πατρίς”, όπου ο κ. Γιαννιδάκης ισχυρίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο τον προσέγγισε ένας άνθρωπος που του συστήθηκε ως παράγοντας του ΟΦΗ και του ζήτησε να αναλάβει την καταμέτρηση των εισιτηρίων στο γήπεδο, με αμοιβή 200 ευρώ.

Παράλληλα αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας του ζήτησε φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΦΜ του, ώστε να υπογράψει ορισμένα έγγραφα. Κατ’ όπιν όλων αυτών, έφτασε την περασμένη Παρασκευή να λάβει ειδοποιητήριο από την εφορία το οποίο είχε εκδοθεί στο όνομά του και βάσει αυτού εμφανίζεται να χρωστάει ένα ποσό που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις!

Και τούτο με τη σημείωση ότι αφορά χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου ο ίδιος είχε διοριστεί ως εκκαθαριστής σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Όπως υποστηρίζει ο 66χρονος συνταξιούχος που έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, ισχυρίζεται ότι όταν υπέγραφε, δεν γνώριζε τι γινόταν μέχρι την στιγμή που έλαβε την ειδοποιητήρια αναφορά από την αρμόδια ΔΟΥ.

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250