Απίστευτη ασέβεια σε Παράσχο από Καραπαπά: Είσαι καραγκιόζης και νούμερο!!

Πλατανιάς | 27 Οκτωβρίου 2016, 17:33

Ενα απίστευτο περιστατικό που μόνο ντροπή προκαλεί σε αυτόν ειδικότερα που το δημιούργησε προκύπτει από τον αγώνα του Πλατανιά στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος έπεσε... θύμα του Κώστα Καραπαπά ο οποίος τον αποκάλεσε καραγκιόζη και νούμερο!!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Φοβερά και τρομερά πράγματα λοιπόν κι όλα αυτά για έναν άνθρωπο όπως ο Παράσχος που δεν έχει δώσει ποτέ του διακαιώματα και αν μη τι άλλο, τουλάχιστον απολαμβάνει το σεβασμό του φίλαθλου κόσμου σε όλη την Ελλάδα. Κι όμως, για άγνωστο λόγο, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς προέβη σε φραστική επίθεση σε βάρος του αποκαλώντας τον καραγκιόζη και νούμερο!!

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο κ. Παράσχος για αυτό το περιστατικό που έγινε την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο του: «Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί καραγκιόζη και νούμερο. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό», τονίζει ο τεχνικός του Πλατανιά».

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε φραστικά στον Γιώργο Παράσχο στα καλά καθούμενα, χωρίς να έχει συμβεί κάτι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά γενικά με την αποστολή του Πλατανιά, η οποία θα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την φιλοξενία του Ολυμπιακού.  

Estrella