Απεσύρθη και η Κέρκυρα – Με 20 ή 19 ομάδες η νέα σεζόν

Football League 21 Σεπτεμβρίου 2020, 17:18

Με 20 και υπό προϋποθέσεις με 19 ομάδες θα πραγματοποιηθεί το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Εκτός του Πλατανιά, δε δήλωσε συμμετοχή ούτε η Κέρκυρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για εξέλιξη την οποία είχαμε “φωτογραφίσει” σχετικά, κατά συνέπεια μία ακόμα ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, διαλύεται, όπως και ο Πλατανιάς.

Από την άλλη, είδηση συνιστά σίγουρα ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και δήλωσε κανονικά συμμετοχή η Καλαμαριά, ή ο Απόλλων Πόντου όπως είναι η ονομασία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος βρίσκεται… με το μισό πόδι στη Φούτμπολ Λιγκ και με το άλλο μισό στη Σούπερ Λιγκ 2, διότι ο Πανιώνιος παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, η συμμετοχή του για την ώρα “παίζεται”.

Εφόσον ο ΟΦΙ ανέλθει στη Σούπερ Λιγκ 2, η μοναδική εκπρόσωπος της Κρήτης που θα βρίσκεται στην Φούτμπολ Λιγκ θα είναι η ομάδα της Επισκοπής.

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή, 20 ομάδες απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα που είναι οι εξής:
ΑΕΠ Κοζάνης, Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Ασπρόπυργος, Αστέρας Βλαχιώτη, Βέροια, Επισκοπή, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦΙ, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Ρόδος, Τρίγλια.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards