Απεργία αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Super League και της Football League

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 9 Μαΐου 2017, 17:23

Σε απεργία κατεβαίνουν, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League και της Football League όπως αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Π.Σ.Α.Π.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η “απειλή” της απεργίας θα ενεργοποιηθεί εάν δεν λυθεί το θέμα με το Εγγυητικό Ταμείο και αν δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Π.Σ.Α.Π. και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών Τ.Α.Π. μελών Π.Σ.Α.Π. πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Βασικά θέματα συζήτησης ήταν το Εγγυητικό Ταμείο και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League.

Όπως έχουμε ενημερώσει ήδη η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου. Η σχετική ενημέρωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών:

«Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μέλη του Π.Σ.Α.Π., θα απέχουν από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League, όπως και από το Κύπελλο Ελλάδος, εάν έως τότε δεν έχει ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Ταμείο και δεν έχει, ήδη, από την έναρξη προετοιμασίας των ομάδων, υπογραφεί συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των συναδέλφων μας, των ομάδων της Football League.

Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. θα προχωρήσει, άμεσα, σε σειρά επαφών με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, όπως και σε κάθε, απαραίτητη, νομική ενέργεια ενώ θα ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο για το Εγγυητικό Ταμείο όσο και για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τους συναδέλφους μας της Εθνικής Ελλάδος ζητώντας την αρωγή τους, με κάθε κατάλληλο τρόπο.

Ο Π.Σ.Α.Π., αντιμετώπισε με πνεύμα συνεργασίας και με θετική διάθεση και καλοπιστία, την, παρατεινόμενη, εκκρεμότητα για την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου, όπως και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ασφάλιση των συναδέλφων μας, των ομάδων της Football League.

Μέχρι εδώ, όμως! Οι ποδοσφαιριστές, ενωμένοι, θα διεκδικήσουν έως το τέλος αυτά που συμφωνήθηκαν και όσα δικαιούνται και εάν δεν καλυφθούν πλήρως, μπάλα δεν παίζουν. Όχι άλλη καθυστέρηση, όχι άλλη κοροϊδία! Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. Μην το ξεχνάτε αυτό!»

Estrella
Papantonakis Cards