Απέκτησε τον… διάδοχο ο Λαμπιθιανάκης

Παγχανιακός Γρανίτης | 20 Ιουλίου 2016, 0:16

Χαρμόσυνα νέα για τον Γιώργο Λαμπιθιανάκη, που… απέκτησε τον διάδοχο τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Ο νεαρός τεχνικός των τμημάτων υποδομής του Γρανίτη και ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού (τον Ιανουάριο είχε αποκτηθεί από τον Γρανίτη) έγινε μπαμπάς, αφού η γυναίκα του Πέννυ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Λαμπιθιανάκης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Παχιανών κι έχει παίξει ακόμα σε Κεραμειά, Α.Ο. Σκοπής (Λασίθι), Ιδομενέα 2008, Ιδομενέα, Κορωνίδα, Γρανίτη, με δύο μαντινάδες… υποδέχτηκε τον ερχομό του γιου του:

«Και οι γιατροί μας είπανε θα ρθει αρχές Αυγούστου, μα ο Μητσάκος έκανε του εδικού του γούστου… Δεν υπολόγισε αυτός, το τι μας λέγαν ούλοι και ήρθε και γεννήθηκε 18 Ιούλη. Καλώς όρισες Αντράκι μου… σε περιμέναμε με λαχτάρα»

Το athlitiko.gr εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον Γιώργο και τη σύζυγο του για τη γέννηση του παιδιού τους και να είναι καλότυχο στη ζωή του.

Οι ευχές του Γρανίτη

labitihianakis giorgos

Μέσω ανακοίνωσης ο Γρανίτης εκφράζει τις ευχές του στον “χαζομπαμπά” προπονητή των τμημάτων υποδομής του:

Μπαμπάς έγινε ο προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου μας Γιώργος Λαμπιθιανάκης. Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο τον διάδοχο Λαμπιθιανάκη τζούνιορ την Δευτέρα 18 Ιουλίου.
Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γρανίτη Αγίας Μαρίνας τους έυχεται να ζήσει και να τον δουν να μεγαλώνει όπως αυτοί επιθυμούν.

Το Δ.Σ.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad