Απέκτησε απινιδωτή ο Πόρος

Γ' Εθνική 23 Ιουνίου 2021, 23:38

Τον δικό του απινιδωτή απέκτησε ο Πόρος κι όπως γράφει στην ανακοίνωσή του «αχρείαστος να είναι για όλους μας».

Τα πάντα ξεκίνησαν μετά το σοβαρό περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Άμεση η αντίδραση του προέδρου του Πόρου, ο οποίος παρήγγειλε τον απινιδωτή, πλήρωσε το κόστος και πλέον βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Τρίτη (22/06).

Η ενημέρωση της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«”Σοκαρισμένος από την ανακοπή του Κρίστιαν Έρικσεν ο Πόρος προμηθεύεται άμεσα απινιδωτή, πρώτα η υγεία“, είχε γράψει στις 14 Ιουνίου στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Η προαναγγελία του προέδρου συγκλονισμένος από την κατάρρευση του Δανού μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι του EURO με τη Φινλανδία έγινε πράξη σε χρόνο dt, το κόστος πληρώθηκε και ο απινιδωτής βρίσκεται από την Τρίτη (22/06) στο Ηράκλειο.

Η κοινωνία του Πόρου και ο Α.Ο. Πόρου διαθέτουν πλέον τον δικό τους απινιδωτή! Απινιδωτής που θα είναι στη διάθεση όλων των Ποριανών και όχι μόνο της ομάδας σε περίπτωση ανάγκης.

Για τον σκοπό αυτό θα βρίσκεται καθημερινά στο καφέ – μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας” στην καρδιά του Πόρου (στις ώρες λειτουργίας του μαγαζιού) για οποιονδήποτε χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει. Τον δικό του απινιδωτή αλλά και στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας.

Γιατί για τον Α.Ο. Πόρου προέχει ο συνάνθρωπος και το κοινωνικό σύνολο, εκεί είναι οι μεγαλύτερες, οι πιο σπουδαίες και σημαντικές νίκες. Αχρείαστος να είναι για όλους μας!»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad