Απειλούν με αποχή οι “Daltons” για Γκώνια

Football League | 12 Δεκεμβρίου 2017, 12:56

Νέα ανακοίνωση με την οποία στρέφονται ενάντια στον Τάκη Γκώνια πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Εργοτέλη, Daltons. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, μέχρι να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του τεχνικού από τη Λιβαδειά η φωνή τους θα σιγήσει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και μείς μέχρι τώρα με όσοι δύναμη διαθέτουμε είμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να στέκονται δίπλα του…..

Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε οτι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα!!!! Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα…

Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και μείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του…. Δηλώνουμε λοιπόν ότι η φωνή της λέσχης θα σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές ως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου….

Θα ρθουμε κόντρα σε κάποιους αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!!!!!!!! Τέλος να διευκρινήσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην ποιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογη του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε οτι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας!!!!! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε σε εκτιμούμε γιάτρεψε την πληγή!!!!!!!»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad