Απέφυγε την ήττα στο φινάλε ο Ηρακλής με πέναλτι του τερματοφύλακα του

Ροδωπού Ηρακλής Νεροκούρου | 28 Ιανουαρίου 2017, 20:53

Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του τερματοφύλακα του Κελαϊδή στο 90’ ο Ηρακλής Νεροκούρου απέφυγε την πρώτη του ήττα στον όμιλο παραμονής (1-1), στο γήπεδο του Κολυμπαρίου στο παιχνίδι με τα Ροδωπού.

Από την άλλη τα Ροδωπού έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μία νίκη-ανάσα που θα τους έβγαζε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και θα έδινε στην ομάδα μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια.

Ο Ανδρέας Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ στο Κολυμπάρι για τα Ροδωπού, ερχόμενος από τον πάγκο στο ημίχρονο, σε προσπάθεια και σουτ που επιχείρησε μέσα στην περιοχή στο 61’.

Στο 70’ η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ρουστέμι και ο Ηρακλής αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο φινάλε του αγώνα.

Ο Κακαράς κέρδισε πέναλτι στο 90’ και την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας της ομάδας Κελαϊδής που ήταν εύστοχος, δίνοντας έτσι το βαθμό στον Ηρακλή που έμεινε ήττητος για ακόμα μία αγωνιστική.

Τα Ροδωπού εύχονται στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, Γουνάκη και Αγγελάκη οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Κατσαρός-Αποστολάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Μακράκης, Β. Βασίλιεβ (78’ Γ. Βασίλιεβ), Καρατζάς, Καλογεράκης, Μαλαξιανάκης, Ρουστέμι, Μαναρώλης, Τσαβαρής, Περουλάκης (60’ Α. Παπασημητρίου), Γ. Παπαδημητρίου

Ηρακλής Νερ.(Μάνος Καλαμπακάκης): Κελαϊδής, Λ. Αγγελάκης (57’ λ.τρ. Κακαράς), Τσακιρίδης, Τσούκαλας, Μαυροδήμος, Μανουσάκης, Παπαδάκης, Κοντόπουλος, Γουνάκης (40’ λ.τρ. Μπούτος), Τωμαδάκης, Αγγέλου

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad