Απάντηση της Κηφισιάς σε ΙΝΚΑ

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 27 Απριλίου 2017, 20:49

Η Κηφισιά δίνει συνέχεια στις ανακοινώσεις και απαντάει σε αυτήν που εξέδωσε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που ουσιαστικά… απαντούσε στην αθηναϊκή ομάδα για τη δική της πρώτη ανακοίνωση για τον ορισμό διαιτητών από τα Χανιά στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Φίλοι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ της Ε.Π.Σ. Χανίων,

Επιμένουμε να θεωρούμε ειλικρινά συμπαθή την ομάδα σας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ της Ε.Π.Σ. Χανίων και την αναγνωρίζουμε ως μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Η ανακοίνωση μας για την φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της αποστολής μας υπερτονίζει ότι η Κηφισιά Α.Ε. έχει την δύναμη να τιμά όσους την τιμούν και για αυτό το λόγο η αντίστοιχη αποστολή της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ της Ε.Π.Σ. Χανίων έτυχε της ίδιας ίσως και καλύτερης φιλοξενίας στην έδρα μας και σε μεγαλύτερης κρισιμότητας αγώνα. Όμως, με την πρόσφατη ανακοίνωση σας φαίνεται να χαλάτε αυτό σας το πρόσωπο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αυτή την πράξη και να την χαρακτηρίσουμε ως κίνηση απειρίας, ενθουσιασμού ή πανικού (κάτι που δεν θέλουμε να πιστέψουμε) και τίποτε παραπάνω. Εξάλλου εμείς δεν υποδείξαμε κανέναν ως υπαίτιο αυτής της απόφασης της ΚΕΔ, ούτε θεωρούμε ότι αυτές οι «καταστάσεις» είναι γνωστές σε σας και αναρωτιόμαστε έντονα για την αμεσότητα που αντέδρασε η ομάδα σας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ της Ε.Π.Σ. Χανίων. Επίσης, κατανοούμε την έννοια σας να συναινέσετε στην αλλαγή των διαιτητών αλλά τώρα είναι πλέον αργά και αυτές οι δηλώσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση.  Ενημερώνουμε από την άλλη πλευρά, ότι η Κηφισιά με την δεκαετή συμμετοχή της στα εθνικά πρωταθλήματα (που αυτή είχε να κάνει είτε με την διεκδίκηση του τίτλου είτε με τον αγώνα για παραμονή) και την αρκετά μεγάλη εμπειρία από αυτή την πολύχρονη πορεία δεν μπορεί να εξηγήσει αθλητικά το φορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών. Φορμάρισμα που αποφέρει βαθμολογική συγκομιδή μεγαλύτερη από τον μαραθώνιο των 25 «πρώτων» αγωνιστικών, οπότε καλύτερο είναι να μην αναφέρονται προσωρινές βαθμολογικές θέσεις.  Η ανακοίνωση της ομάδας σας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ της Ε.Π.Σ. Χανίων ουσιαστικά μας αποδεικνύει του λόγου το αληθές και τους συνιστούμε με τη σειρά μας να είναι και αυτοί το ίδιο προσεκτικοί.

Υ.Γ.: Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση σας για την φιλοξενία μας :  Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει την Α.Ε. Κηφισιάς για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα την περασμένη Κυριακή και δεσμευόμαστε για κάτι ανάλογο στην επόμενη παρουσία της αθηναϊκής ομάδας στα Χανιά. Ομάδες σαν την Α.Ε. Κηφισιάς κοσμούν με την παρουσία τους τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

 

Estrella