Απάντηση και από Κονταρό στον Βούρβαχη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 14 Οκτωβρίου 2016, 17:25

Σα να μην έφτανε η απάντηση της παράταξης του Στέλιου Βαρουξάκη, στις προ ημερών δηλώσεις του Γιώργου Βούρβαχη, ήρθε στο ίδιο ακριβώς διάστημα και η απάντηση του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη, Μανώλη Κονταρού.

 

Ο Μανώλης Κονταρός κατηγορήθηκε από τον Γιώργο Βούρβαχη ότι μοίραζε …χρήματα με ένα σακ βουαγιάζ, με στόχο η παράταξη Βαρουξάκη να κερδίσει τις εκλογες της ΕΠΣΧ. Ο ίδιος ο Μανώλης Κονταρός απάντησε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό (ΣΠΟΡ Fm), στα όσα κατήγγειλε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΧ, προ δύο ημερών. Ο Μανώλης Κονταρός μάλιστα, προκαλεί τον Γιώργο Βούρβαχη να προσφύγει στη δικαιοσύνη, για οσα καταγγέλει.

Η απάντηση Κονταρού στον ΣΠΟΡ Fm:

«Με λύπη μου πληροφορούμαι τις άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσουν την εικόνα μου στην κοινωνία. 

Όσο κι αν κατανοώ την πικρία και δυσαρέσκεια ενός ανθρώπου που απώλεσε ένα αξίωμα που υπηρετούσε 26 συναπτά έτη, μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ για ποιο λόγο εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος μου που παραπέμπουν σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα και μάλιστα απευθυνόμενος στα ΜΜΕ και όχι στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. 

Σεβόμενος λοιπόν την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και πρωτίστως την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και έχοντας πλήρως καθαρή τη συνείδησή μου, αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια την καθόλα άδικη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βούρβαχη και τον καλώ η μάλλον τον προκαλώ τις όποιες κατηγορίες που με αφορούν να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό. 

Με εκτίμηση, 

Μανώλης Κονταρός».

 

Rabona ad