Απαντά στα παράπονα του Αστέρα Ρεθ.

Γ' Εθνική 3 Νοεμβρίου 2020, 16:15

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις διαμαρτυρίες που εξέφρασε ο Αστέρας Ρεθύμνου σχετικά με τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα, εξέδωσε ο Πόρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Αστέρας Ρεθύμνου με ανακοίνωσή του, την οποία μάλιστα πλαισίωσε και με βίντεο, εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Μιχάλη Ταμπουρατζή (Λασιθίου) στο ματς της Κυριακής με τον Πόρο. Σήμερα ο σύλλογος του Ηρακλείου περνά στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή του τονίζει ότι στο βίντεο θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και φάσεις στις οποίες, κατά τους ίδιους πάντα, αδικήθηκε η ομάδα τους.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά για το γκολ του Αστέρα, το οποίο στον Πόρο θεωρούν ότι ήταν οφ σάιντ, αλλά και για ένα γκολ του Πήλιου που ακυρώθηκε στο 0-0. Καταλήγοντας, η ομάδα του Ηρακλείου που την Κυριακή πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας στους Αρμένους με 2-1, τονίζει χαρακτηριστικά ότι «ούτε ζήτησε ούτε θέλει την εύνοια από κανένα…», αλλά και ότι «η εικόνα του παιχνιδιού δεν χωράει αμφισβήτηση για το δίκαιο του αποτελέσματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου: 

«Με αφορμή το βίντεο που αναρτήθηκε από την πλευρά της ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου και αφορά το μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και την υπόνοια – παράπονο ότι αδικήθηκε και κατ’ επέκταση ευνοήθηκε η ομάδα μας από την διαιτησία του κυρίου Ταμπουρατζή, αν αυτό δεν αποτελεί μομφή για την ομάδα μας αλλά για τον διαιτητή και μόνο, θα έπρεπε, στις επιλεγμένες φάσεις που παρουσιάζονται να είχε επιλεγεί η φάση του γκολ του Αστέρα που είναι καθαρό οφσάιντ, να είχε επιλεγεί η φάση του παίκτη μας Μεταξάκη που είναι επίσης προς συζήτηση αν υπάρχει πέναλτι, η φάση του ποδοσφαιριστή μας Πήλιου αν καλύπτεται στο βάθος από το αριστερό μπακ της ομάδας του Αστέρα, την ώρα που ο παίκτης μας Φραγκουλάκης κάνει την κάθετη μεταβίβαση, πριν σκοράρει και πολλές άλλες!

Η ομάδα μας ούτε ζήτησε ούτε θέλει την εύνοια από κανένα, αλλά το ίσο και το 50-50 σε όλα τα παιχνίδια, διότι έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στον οποιοδήποτε αντίπαλο, άλλωστε και η εικόνα του παιχνιδιού δεν χωράει αμφισβήτηση για το δίκαιο του αποτελέσματος, βλέπε και τις δηλώσεις του τερματοφύλακα της ομάδας του Αστέρα! Ας μείνουμε λοιπόν στην κατά τα αλλά πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε και από την ομάδα του Αστέρα αλλά και για άλλη μια φορά από την ομάδα των Αρμένων που μας έκαναν να νιώσουμε κι πάλι σαν το σπίτι μας και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο δεύτερο γύρο».

Estrella