Απαντά σε Λεουτσάκο η Προοδευτική

Super League 2 17 Ιανουαρίου 2023, 11:54

Νέα απάντηση στην Super League 2 και ειδικότερα στον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο, δίνει η Προοδευτική.

/Bella Pizza

Μεταξύ άλλων από την ομάδα του Κορυδαλλού επισημαίνει ότι από τη στιγμή που και η Επισκοπή δεν είχε δεχτεί ν’ αλλάξει το παιχνίδι και να πάει Τρίτη, τονίζει ότι αυτό έγινε αυθόρμητα και ειδικότερα με εντολή του κ. Λεουτσάκου.

Η ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα η Προοδευτική έχει ως εξής:

Παρότι δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανυπόγραφα έγγραφα, καθώς όμως η συγκεκριμένη επιστολή έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Sl2 και αφορά την ομάδα μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

1. Νομίζουμε το αγωνιστικό τμήμα εκτελεί τις εντολές του Πρόεδρου, Λεωνίδα Λεουτσάκου, απλά το αναφέρουμε, γιατί απ’ ότι ξέρουμε έχει κάνει κάποιες εξυπηρετήσεις σε άλλες ομάδες.

2. Αφού δεν δέχτηκε η Επισκοπή τότε πως το αλλάξατε, άρα παραδέχεστε ότι το αλλάξατε αυθαίρετα και με δικιά σας εντολή.

3. Επίσης καλά παραδέχεστε προτεραιότητα έχει πάντα η διεξαγωγή αγώνα μεγαλύτερης κατηγορίας, άρα και πάλι λειτουργείτε αυθαίρετα με εντολή του Προέδρου σας.

4, 5. Έχετε μια υπάλληλο εκεί με το όνομα Γεωργία απλά για να καταλάβετε προτιμάει το Ζώζη μπορεί να σας απαντήσει και το νούμερο 4 μαζί με το 5, γιατί ξέρει καλύτερα τι έχει συζητήσει στα 15 τηλέφωνα που μας κάλεσε και πόσο προσπαθήσαμε να την βοηθήσουμε απλά σας μετέφερε την ιδέα μας και αγχωθήκατε και το αλλάξατε πιο γρήγορα.

Για την 2 αγωνιστική εδώ δεν θυμάστε τι μας είπατε πριν 3 μέρες στο τηλέφωνο άρα δεν έχουμε απαίτηση να θυμάστε τόσο πριν τι έχει γίνει, αν χρειάζεται να σας θυμίσουμε.

Ψάχνοντας στη google δεν έχουμε βρει παιχνίδι σε όλο τον κόσμο που 3 ώρες πριν από τον αγώνα δεν ξέρουμε αν παίξουμε η όχι. Άρα αφήστε τις απαντήσεις και διορθώστε αυτό που δημιουργήσατε εσείς κύριε Λεωνίδα Λεουτσάκο. Είσαστε θεσμικό όργανο να σας θυμίσουμε, άρα καλό είναι να μην εκτίθεστε άλλο.

Υ.Γ. 1 Υπήρχε και το Σάββατο και η Παρασκευή για να ορίσετε το παιχνίδι απλά δεν βόλευε .

Υ.Γ 2 Να παίξουμε θέλουμε σήμερα δώστε τα δελτία με όποιο τρόπο θέλετε. Απλά να ξέρει ο κόσμος μας για να έρθουν.

Όλοι μαζί στο γήπεδο σήμερα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad