Απαλλαγή του ΑΟ Χανιά για το θέμα του προπονητή

Χανιά | 12 Μαΐου 2017, 19:05

Αθωώθηκε σήμερα ο ΑΟ Χανιά για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή σε πέντε αγώνες του πρωταθλήματος. Διαβάστε τις σχετικές αποφάσεις του αρμοδίου οργάνου της Football league...

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε της παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

4) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

5) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania