ΑΟΧ: Πάλεψε εκεί που έφταναν οι δυνάμεις του με ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 5 Μαρτίου 2023, 19:47

Τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά πάλεψαν το ματς με την ΑΕΚ, παρότι δεν απέφυγαν την ήττα με 5-0 στο Βαρύπετρο.

Η χανιώτικη ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Γυναικών. Παραμένει μάλιστα ξανά στην κορυφή με 22 βαθμούς, ενώ ο ΑΟΧ βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς.

Η «Ένωση» σκόραρε (0-1) μόλις στο 5ο λεπτό με τη Μπούτλα, ενώ στο 10ο η Βασιλακοπούλου διπλασίασε τα τέρματα (0-2), σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «δικέφαλος» σκόραρε ακόμη τρεις φορές, με την Τσελέντη (δύο) και την Παυλοπούλου.

Οι καλύτερες στιγμές για τον ΑΟ Χανιά ήταν κυρίως μετά το 3-0 και στο διάστημα από το 60′ μέχρι το 80′. Απείλησε σε σουτ της Λαγογιάννης το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Μία κεφαλιά της Κασωμένου σταμάτησε στην αντίπαλη τερματοφύλακα, ενώ καλή στιγμή είχε και η Κουτσού.

Σημειώνεται ότι ο ΑΟΧ παρατάχτηκε ξανά με ένα πολύ νεανικό σύνολο, με αρκετά κορίτσια του 2008 και 2009. Παράλληλα αγωνίστηκε και με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπτη

ΑΟ Χανιά (Γιάννης Τσικουδάκης): Στανίνου, Μελάκη, Βαξεβάνη, Μακράκη, Δημισκίδου, Καραντωνάκη, Τσικουδάκη (80′ Νίλσεν), Λαγογιάννη, Κουτσού, Τζεμανάκη (25′ λ.τρ. Πάλη, 80′ λ.τρ. Αλμπέρτη), Κασωμένου.

ΑΕΚ (Νίκος Γκαλίτσιος): Κοτσιμπέλη, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Πράπα, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Βασιλακοπούλου, Νίκα, Μπούτλα, Αμούργη, Μιχαλοπούλου, Μπίρλη, Στεφάτου, Μάρκου, Πατέστη, Μπαλντίδη.

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad