ΑΟΧ με πορεία… πρωταθλητισμού

Χανιά | 30 Ιανουαρίου 2017, 17:57

Κλίμα μεγάλης ικανοποίησης καταγράφεται στις τάξεις του Α.Ο. Χανιά μετά τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη με το άνετο 4-0 επί της Καλλονής. Οι Λέσβιοι μπορεί να βρίσκονται βέβαια στην τελευταία θέση του πίνακα και χωρίς ακόμα νίκη, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου!

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι ο ΑΟΧ είναι μια ομάδα που έχει προβλήματα. Σίγουρα όπως πολλές ακόμα, οι περισσότερες στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά ειδικότερα αυτή την περίοδο θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη σημειωθεί ότι οι αγωνιστικές του επιτυχίες και η συνεχής άνοδος που παρουσιάζει η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα δεν έρχονται σε αντιδιαστολή με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο…

Παρόλα αυτά, ο ΑΟΧ έχει καταφέρει αυτές τις 4 τελευταίες αγωνιστικές που έχει αναλάβει τα ηνία ο Σάκης Παπαβασιλείου να πετύχει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό! Οι τρεις νίκες και η μία ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια είναι μια επίδοση που παραπέμπει σε ομάδα που πραγματοποιεί πρωταθλητισμό κι όμως αυτή είναι ο ΑΟΧ που πριν την εποχή Παπαβασιλείου είχε όλους κι όλους 4 βαθμούς και αυτή τη στιγμή είναι στους 14, έχοντας τις προοπτικές να συνεχίσει το ίδιο ή και ακόμα καλύτερα.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο, το σημαντικότερο ενδεχομένως, πιστώνονται οι παίκτες που με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι οι ίδιοι που έπαιζαν και… πριν την έλευση Παπαβασιλείου! Η αναφορά δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με μια ολική μεταμόρφωση που παρουσιάζει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, έχοντας αποσπάσει αυτό το διάστημα εντυπωσιακά αποτελέσματα, οι δε εμφανίσεις της είναι πάρα πολύ καλές. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad