ΑΟΑΝ: Δηλώσεις για το παιχνίδι με ΠΟΑ | vid

Γ' Εθνική 22 Απριλίου 2021, 22:45

Ο Αντώνης Γιαννακάκης, ο Ιβάν Μπένκο και ο Μάριο Πάγια μιλούν για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (25/04) στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τρεις τους μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ TV. Αναλυτικά όσα είπαν…

Αντώνης Γιαννακάκης (βοηθός προπονητή ΑΟΑΝ): «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα. Θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και μέσα στους στόχους μας.

Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, ευτυχώς δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Μία νίκη θα σημαίνει πολλά, ότι δουλεύουμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία κι ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Όπως και να ‘χει όμως πρέπει να συνεχίσουμε για να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι.»

Ιβάν Μπένκο (τερματοφύλακας ΑΟΑΝ): «Μετά τις δύο νίκες με Πόρο και Ρεθυμνιακό έχουμε καλή ψυχολογία και συνεχίζουμε με δυνατή προπόνηση. Στο επόμενο ματς στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ, ΠΟΑ είναι μία καλή ομάδα σίγουρα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμη, κοιτάμε το επόμενο ματς και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε.»

Μάριο Πάγια (ποδοσφαιριστής ΑΟΑΝ): «Όπως πάμε και στα άλλα ματς πάμε και σε αυτό. προετοιμαζόμαστε το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά ξέρουμε ότι ο ΠΟΑ είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε το διπλό.

Είμαστε ψυχολογικά πολύ καλά μετά τις δύο νίκες που κρατήσαμε και το μηδέν πίσω και πάμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε άγχος, βλέπουμε βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad