Ανυφαντάκης: Τα παιδιά να σηκώσουν κεφάλι…

Επισκοπή | 29 Ιανουαρίου 2023, 19:15

Αμεσα την ανάγκη πραγματοποίησης μεταγραφών επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Κώστας Ανυφαντάκης, δίνοντας συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη της.

/Bella Pizza

Οπως είναι γνωστό, η Κηφισιά επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Επισκοπής, με τον Ανυφαντάκη να τονίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να βοηθηθούν ψυχολογικά για να ανταπεξέλθουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος…

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Για το ματς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Για μας, όλη μας η προσπάθεια επικεντρώνεται στο πώς θα υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά ψυχολογικά και προπονητικά γιατί αυτό είναι που έχουν ανάγκη. Το να κάνουμε εύκολη κριτική δεν είναι σωστό στην παρούσα φάση. Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα την κατάσταση η οποία επικρατεί και να κοιτάξουμε άμεσα αυτά τα παιδιά να σηκώσουν κεφάλι. Τραβάνε μεγάλη δυσκολία όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας αλλά όπως υπάρχει ο κίνδυνος μπροστά μας, έτσι υπάρχουν και περιθώρια αντίδρασης γιατί υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad