Ανυφαντάκης: Στόχος η άνοδος με Πανθρακικό τα επόμενα 2-3 χρόνια

Football League 17 Ιουνίου 2016, 17:24

Πρώτες δηλώσεις από τον Κώστα Ανυφαντάκη μετά την ανάληψη από την πλευρά του της τεχνικής ηγεσίας του ιστορικού Πανθρακικού. Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής εκτιμά μεταξύ άλλων ότι το επόμενο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα είναι πολύ δύσκολο και ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη.

Οπως τονίζει: «Είναι όντως μια μεταβατική περίοδος για τον Πανθρακικό. Το πλάνο που θέλουν να δημιουργήσουν μου αρέσει πολύ. Ο Πανθρακικός θέλει να φτιάξει μια νεανική ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και αυτό το πλάνο αποτελεί πρόκληση για εμένα».

Για το ότι τα τελευταία χρόνια εργάζεται εκτός Κρήτης: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Η διάρκεια είναι αυτή που καθορίζει πορείες και καριέρες ώστε η Κρήτη να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερους προπονητές».

Για το αγωνιστικό πλάνο του Πανθρακικού: «Πιστεύω ότι ο Πανθρακικός, ως σύλλογος, πρέπει να καθορίσει την επόμενη ημέρα. Πρέπει να σχεδιάσουν τα επόμενα χρόνια γιατί πάντα είναι δύσκολα για τις ομάδες που υποβιβάζονται από την Σούπερ Λιγκ, αφού είναι διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα. Ο Πανθρακικός πρέπει να στοχεύει στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μέσα στα επόμενα δύο τρία χρόνια».

Για το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ: «Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με την παρουσία ομάδων όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης. Είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί ένα δύσκολο πρωτάθλημα με την συμμετοχή πολλών και ανταγωνιστικών ομάδων που είναι ανοικτό από κάθε πρόβλεψη».

Για τον ΟΦΗ και τον Νίκο Νιόπλια: «Αφού ο ΟΦΗ κατάφερε να ανέβει, όλοι πρέπει να είναι ευτυχισμένοι στο Ηράκλειο. Δεν γνωρίζω αν ο ΟΦΗ, ως οργανισμός, θα άντεχε δεύτερη σερί χρονιά στην Γ’ Εθνική. Στην Β’ Εθνική δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνον εάν μείνει πίσω στην βαθμολογία όπως έγινε πέρυσι. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά του Νίκου Νιόπλια. Όλοι λειτούργησαν κάτω από μεγάλη πίεση και επειδή ως σύλλογος έχει βαριά φανέλα, αυτό λειτούργησε ευεργετικά ως ομάδα. Ο ΟΦΗ αξίζει ούτως ή άλλως να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν όταν έπαιζε στην Β’ Εθνική, θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τα επόμενα χρόνια».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad